Board index inTune i-1000 Technical Discussion General inTune forum Intune freezing

Intune freezing

Post questions or any issues with your inTune here.
Post Mon Jul 02, 2018 11:31 am

Posts: 5
Can someone please advise to my post?

Post Sat Aug 11, 2018 2:44 pm

Posts: 6
down loaded ignition ran updates to my in tune 1000 plugged in to tahoe and still freezes after turning key on when prompted cant return to stock cant re tune or any thing called tech they said to update via ignition any help would be great.

Post Tue Aug 14, 2018 9:50 am

Posts: 54330
Location: DiabloSport World Headquarters

we'll need to reset the device.
Please posth the backup files from the tunes folder here so we can reset it.
Mike Litsch
Powerteq Customer Service Manager
Diablo Tech support by phone:
561-908-0040x4
M-F 8:00 AM to 5:00 PM EST

Post Wed Sep 12, 2018 7:14 pm

Posts: 6
mikel wrote:
we'll need to reset the device.
Please posth the backup files from the tunes folder here so we can reset it.




not sure how to go about doing this thank you for the reply

Post Tue Sep 18, 2018 5:38 pm

Posts: 6
here are back ups
Attachments
TCM_24245713_Backup.grg
(15.05 KiB) Downloaded 46 times
ECM_12622187_Backup.grg
(57.28 KiB) Downloaded 50 times

Post Wed Sep 19, 2018 9:24 am

Posts: 54330
Location: DiabloSport World Headquarters

thanks, we can reset it now, can you give us a call with the tool powered up and mention that I asked you to call for a reset?

Thanks
Mike Litsch
Powerteq Customer Service Manager
Diablo Tech support by phone:
561-908-0040x4
M-F 8:00 AM to 5:00 PM EST

Post Fri Sep 21, 2018 5:33 pm

Posts: 6
yes sir will call in Monday as its to late now thank you for the help

Post Thu Jan 10, 2019 8:25 pm

Posts: 5
I seem to be having the same issue with my Intune i3 . I can scan my 03 SRT4 just fine. But as soon as I hit Tune Vehicle it sits on please wait for a min then hangs. I have sat there for over ten mins waiting on it and nothing has happened. I have power cycled it and nothing happens. Called support the forced a group update...still the same thing.
Called them again sent me the same update...still hanging.
I`m not sure what to do at this point. I can't even reload my stock tune.

Previous

Return to General inTune forum