Units Conversion

General Trinity Support

Moderator: mikel

Post Reply
FromDesert
Posts: 2
Joined: Thu Jun 30, 2016 7:46 pm

Units Conversion

Post by FromDesert »

Is there a way to convert the units to Metric?
User avatar
mikel
Posts: 56623
Joined: Tue Jan 16, 2007 1:17 pm
Location: DiabloSport World Headquarters
Contact:

Re: Units Conversion

Post by mikel »

yes, click on the gauge inthe edit menu and select change display units.
Mike Litsch
Powerteq Customer Service Manager
Diablo Tech support by phone:
561-908-0040x4
M-F 8:00 AM to 5:00 PM EST
FromDesert
Posts: 2
Joined: Thu Jun 30, 2016 7:46 pm

Re: Units Conversion

Post by FromDesert »

thank you
Doobie
Posts: 2
Joined: Sun Oct 28, 2018 1:14 pm

Re: Units Conversion

Post by Doobie »

HI. I have a inTune i2 and for the life of me, I cannot figure out how to switch from metric to standard readings. Please help. Thank you
User avatar
06MonteSS
Posts: 17794
Joined: Tue Jan 23, 2007 11:33 am
Location: CT
Contact:

Re: Units Conversion

Post by 06MonteSS »

you can not change the units on the intune screen display... but when you open the log in the DataViewer, they will be in US standard...
06MonteSS / DiabLew Tune
Image
2014 Camaro SS - 2SS, RS pkg., short-throw shifter, NPP perf. exhaust, BMR strut-tower brace, Cold Air Inductions cold air intake
www.diablewtune.com -- www.diablocustomtune.com -- www.diablocustomtunegm.com -- www.diablocustomtuning.net
Doobie
Posts: 2
Joined: Sun Oct 28, 2018 1:14 pm

Re: Units Conversion

Post by Doobie »

06MonteSS wrote:you can not change the units on the intune screen display... but when you open the log in the DataViewer, they will be in US standard...
I think I understand, correct me if i'm wrong. The unit itself is in metric, but when attached to the dataViewer, the info it is then converted to US standard, And, there is no way to change the units physical data display to US standard?
Post Reply