Board index Trinity Technical Discussion General Trinity Units Conversion

Units Conversion

General Trinity Support

Moderator: mikel

Post Sat Jul 02, 2016 4:54 pm

Posts: 2
Is there a way to convert the units to Metric?

Post Wed Jul 06, 2016 9:41 am

Posts: 55129
Location: DiabloSport World Headquarters

yes, click on the gauge inthe edit menu and select change display units.
Mike Litsch
Powerteq Customer Service Manager
Diablo Tech support by phone:
561-908-0040x4
M-F 8:00 AM to 5:00 PM EST

Post Mon Jul 25, 2016 2:39 pm

Posts: 2
thank you

Post Sun Oct 28, 2018 1:16 pm

Posts: 2
HI. I have a inTune i2 and for the life of me, I cannot figure out how to switch from metric to standard readings. Please help. Thank you

Post Sun Oct 28, 2018 1:37 pm

Posts: 17562
Location: CT

you can not change the units on the intune screen display... but when you open the log in the DataViewer, they will be in US standard...
06MonteSS / DiabLew Tune
Image
2014 Camaro SS - 2SS, RS pkg., short-throw shifter, NPP perf. exhaust, BMR strut-tower brace, Cold Air Inductions cold air intake
www.diablewtune.com -- www.diablocustomtune.com -- www.diablocustomtunegm.com -- www.diablocustomtuning.net

Post Thu Nov 01, 2018 7:38 am

Posts: 2
06MonteSS wrote:
you can not change the units on the intune screen display... but when you open the log in the DataViewer, they will be in US standard...

I think I understand, correct me if i'm wrong. The unit itself is in metric, but when attached to the dataViewer, the info it is then converted to US standard, And, there is no way to change the units physical data display to US standard?


Return to General Trinity