Board index Welcome to DiabloSport Test Vehicles Wanted Let us share your build!

Let us share your build!

Vehicles needed for testing

Moderators: mikel, JonDiablosport, Vas@Diablosport, sohfast94

Post Sat May 23, 2015 9:51 am

Posts: 1
Hey all just got the intune, I have a 2014 charger 3.6. I have a CAI and dual exhaust now. What tune would you recommend???

Post Sat May 30, 2015 6:46 pm

Posts: 3
hi ladies and gents my build is a 2010 dodge challenger 5.7 hemi i picked it up in dec 2014 i have so far put the t-1000 an exhaust cat back and some other lil things but i have lots of plans for my car yet to car yet to come i will keep you posted with them from time to time and thanx to diablosport for making a product that has come in so handy from finding codes to just strat up unlocking the beast in my ride well done guys and girl well done keep up the great work and thanx again :drivingbad:

Post Sat May 30, 2015 6:51 pm

Posts: 3
hi ladies and gents my build is a 2010 dodge challenger 5.7 hemi i picked it up in dec 2014 i have so far put the t-1000 an exhaust cat back and some other lil things but i have lots of plans for my car yet to car yet to come i will keep you posted with them from time to time and thanx to diablosport for making a product that has come in so handy from finding codes to just straight up unlocking the beast in my ride well done guys and girl well done keep up the great work and thanx again :drivingbad: so bad news i have no longer got her she what written off dec 17 2015 cause of some one thinking it is ok to run tires with no tread left on them and race over the speed limits lost control and spun right in too me pushing the engine 2 ft too the right and that was the end of her poor car .
20150102_153128.jpg
20150102_153128.jpg (3.24 MiB) Viewed 69204 times
Last edited by justdrive on Sat Aug 27, 2016 3:27 pm, edited 1 time in total.

Post Sun Jun 14, 2015 2:52 pm

Posts: 23
The day I picked up my new 2015 Mustang Ecoboost Premium :D
Attachments
10377352_950775558280277_5706720144555246734_n.jpg
10377352_950775558280277_5706720144555246734_n.jpg (104.38 KiB) Viewed 68058 times

Post Sun Jun 14, 2015 2:54 pm

Posts: 23
2 weeks later added the Airaid CAI :shock:
Attachments
1897906_958357047522128_1979070319463473724_n.jpg
1897906_958357047522128_1979070319463473724_n.jpg (73.68 KiB) Viewed 68058 times

Post Sun Jun 14, 2015 2:56 pm

Posts: 23
Took to muffler shop and had the mufflers removed. straight pipe out of 4inch tips.... much louder now....... Took it to a car show/dyno day.... Put down 275hp to the wheels... Pretty happy with that
Attachments
11038865_982132815144551_6984189369740586277_n.jpg
11038865_982132815144551_6984189369740586277_n.jpg (88.2 KiB) Viewed 68058 times

Post Sun Jun 14, 2015 2:57 pm

Posts: 23
:twisted:
Attachments
10404285_982132778477888_2500055902806733616_n.jpg
10404285_982132778477888_2500055902806733616_n.jpg (83.05 KiB) Viewed 68058 times

Post Sun Jun 14, 2015 2:58 pm

Posts: 23
:twisted:
Attachments
11265001_982132871811212_86448528477305944_n.jpg
11265001_982132871811212_86448528477305944_n.jpg (69.22 KiB) Viewed 68058 times

Post Sun Jun 14, 2015 2:59 pm

Posts: 23
Now, I have added the Trinity and tuned it for Premium fuel..... Will be adding cat-less down pipe and a few other things soon. Would like to see 400 to the wheels when finished :twisted:

Post Mon Jun 15, 2015 4:37 pm

Posts: 2
STARTING a SVT focus VCT delete....... have cobra , Harley Davidson truck , will love any advice ......Thanks. Matt

Post Sat Jun 20, 2015 3:22 pm

Posts: 5
Hi. Im new to the DS family per say. I have a 2009 Silverado 1500 Ext Cab 2wd w/ 5.3L Flex.
Upgrades interior:
Katskinz full black leather
7" Factory Navigation w/ DVD and bose amplifier
Bluetooth VCIM swap
Driver info center add on
LED dome lights

Performance:
Magnaflow muffler swap(just swapped out the factory "boat anchor"), along with a stainless 3.5" exhaust tip
K&N 63 series CAI kit
DS Trinity Tuner
Drilled & slotted front rotors with ceramic pads

Exterior
Flat black front bowtie/debadged rear tail gate
Rear factory mounted back up camera
ARE LSX tonneau cover
3" DJM rear drop shackles
20" gloss black BOSS 330series wheels w/ chrome center caps
hydro-dipped engine bay(engine cover, fuse box cover CAI box and tube, and front radiator filler panel)
Clear front stock headlights(no amber reflectors)

Engine bay.jpg
Hydro dipped engine bay
Engine bay.jpg (1.8 MiB) Viewed 66904 times

The attachment Engine bay.jpg is no longer available
Attachments
current 2.jpg
current 2.jpg (1.68 MiB) Viewed 66904 times
current.jpg
current.jpg (2.12 MiB) Viewed 66904 times
Engine bay 2.jpg
second picture of all the hydro dipped parts
Engine bay 2.jpg (1.82 MiB) Viewed 66904 times

Post Sun Jun 28, 2015 11:48 am

Posts: 2
I have a 2010 Challenger R/T Classic and I purchased my InTune right after I got my car in 2012. I have been very pleased with the tuner and have had no issues. I have been running the 93Oct tune with a few tweeks to the fuel and set tire size and axle ratio. I have also set up the throttle a bit higher. I am hoping to soon add a Procharger and I see it comes with another Diablo Tuner that makes me happy as I am used to the software.
Attachments
20150619_194239.jpg
20150619_194239.jpg (5.42 MiB) Viewed 65129 times
Chris Ayers
2010 Procharged Dodge Challenger R/T Classic
Hurst pistol grip short throw shifter.
BBK Shorties
FLowmaster super 44 catback

Post Wed Jul 01, 2015 8:15 pm

Posts: 7
I have a 2014 Dodge Challenger RT 100th Anniversary Edition.
First time install and got the unexpected error. It hung up on writing the error log.
Now trying to restore factory vehicle programming and still hanging up and now my car will not turn on.
I thought Diablo had this wired....I will call them in the morning but if still a headache this goes back.

Post Thu Jul 02, 2015 9:10 am

Posts: 49805
Location: DiabloSport World Headquarters

jlyter wrote:
I have a 2014 Dodge Challenger RT 100th Anniversary Edition.
First time install and got the unexpected error. It hung up on writing the error log.
Now trying to restore factory vehicle programming and still hanging up and now my car will not turn on.
I thought Diablo had this wired....I will call them in the morning but if still a headache this goes back.

OK, do you have the button removed?

Is the tool in recovery mode at this point?
Image

Post Thu Jul 02, 2015 9:21 am

Posts: 7
Good morning Mr Litsch.
Yes it is still in recovery mode.
I am calling your Tech Support shortly.
This is my daily driver and I have already had to cancel part of my 4th vacation so I really need to get this fixed today.
Thanks.

PreviousNext

Return to Test Vehicles Wanted