MDS switch not working

This area of the forum is for discussions relating to the T2 monitor/tuner on Chrysler vehicles.

Moderator: sohfast94

Post Reply
1slow5.77
Posts: 8
Joined: Mon Jan 13, 2020 10:53 pm

MDS switch not working

Post by 1slow5.77 »

I just installed my new t2 in my 2016 ram and as i was trying to change the parameters for the 91 tune it doesn't let me change the MDS switch to off and also the pedal sensitivity isn't letting me adjust it. I did update out of the box.
Last edited by 1slow5.77 on Thu Feb 04, 2021 1:14 pm, edited 1 time in total.
User avatar
mikel
Posts: 56536
Joined: Tue Jan 16, 2007 1:17 pm
Location: DiabloSport World Headquarters
Contact:

Re: MDS switch not working

Post by mikel »

can you post the info.xml file from the device here so we can check t out?
its on the T2 drive when you connect it to a pc.
Mike Litsch
Holley Technical Sales Manager
Diablo Tech support by phone:
561-908-0040x4
M-F 8:00 AM to 5:00 PM EST
1slow5.77
Posts: 8
Joined: Mon Jan 13, 2020 10:53 pm

Re: MDS switch not working

Post by 1slow5.77 »

file:///Volumes/t2/info.xml
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Post Reply