Board index Trinity 2 T2 for Dodge/Chrysler/Jeep/Ram Continuous loop of trying to upgrade

Continuous loop of trying to upgrade

This area of the forum is for discussions relating to the T2 monitor/tuner on Chrysler vehicles.

Moderator: sohfast94

Post Fri Dec 14, 2018 9:05 am

Posts: 2
Hello,

I am trying to install the T2 on to an 06 Dodge Magnum. I have updated the t2 from a laptop and it stated that it was updated, i have the T2 connected to wifi and that has done a few updates. but when ever i Plug the t2 into the car and try to do any tune it comes back saying something is not compatible and tells me i need to update. there are no options or instructions on what needs to be updated. is there something I am missing?

Thanks
John

Post Fri Dec 14, 2018 9:39 am

Posts: 56317
Location: DiabloSport World Headquarters

have you updated again after going to the vehicle?
its asking for an update for the vehicle at this point.
Mike Litsch
Powerteq Customer Service Manager
Diablo Tech support by phone:
561-908-0040x4
M-F 8:00 AM to 5:00 PM EST

Post Fri Dec 14, 2018 10:31 am

Posts: 2
several times.. Update from laptop, update from wifi, plug into the car, says needs update so i go back to the laptop and try update again updates a again then back to the car same error. did it three times.. I will keep trying.

Post Fri Dec 14, 2018 10:54 am

Posts: 56317
Location: DiabloSport World Headquarters

please post the info.xml file from the t2 drive.
Mike Litsch
Powerteq Customer Service Manager
Diablo Tech support by phone:
561-908-0040x4
M-F 8:00 AM to 5:00 PM EST


Return to T2 for Dodge/Chrysler/Jeep/Ram