Board index Trinity 2 T2 for Dodge/Chrysler/Jeep/Ram t2 screen stop?

t2 screen stop?

This area of the forum is for discussions relating to the T2 monitor/tuner on Chrysler vehicles.

Moderator: sohfast94

Post Fri Mar 01, 2019 10:58 am

Posts: 5
The vehicle is started and the instrument cluster mode on T2 is stopped. (however can touching each menu)
It stops until I manually open the other menu and then close it again.
The instrument panel mode will operate normally after visiting other menus.

Don't you have a solution?

Post Fri Mar 01, 2019 11:25 am

Posts: 56317
Location: DiabloSport World Headquarters

What vehicle is this?
Have you updated the device?
Mike Litsch
Powerteq Customer Service Manager
Diablo Tech support by phone:
561-908-0040x4
M-F 8:00 AM to 5:00 PM EST

Post Sat Mar 02, 2019 9:57 am

Posts: 5
mikel wrote:
What vehicle is this?
Have you updated the device?



2011 ram 5.7
not yet update.

Post Mon Mar 04, 2019 9:16 am

Posts: 56317
Location: DiabloSport World Headquarters

Please update it and let us know if the behavior continues.
Mike Litsch
Powerteq Customer Service Manager
Diablo Tech support by phone:
561-908-0040x4
M-F 8:00 AM to 5:00 PM EST


Return to T2 for Dodge/Chrysler/Jeep/Ram