can't register intune with my mac for a 2010 camaro SS

For inTune users who prefer to not use Windows, we'll help you out in your own section.
Post Reply
cavalry4life
Posts: 2
Joined: Tue Oct 07, 2014 12:06 pm

can't register intune with my mac for a 2010 camaro SS

Post by cavalry4life »

/Volumes/INTUNE/info.xml
User avatar
mikel
Posts: 56629
Joined: Tue Jan 16, 2007 1:17 pm
Location: DiabloSport World Headquarters
Contact:

Re: can't register intune with my mac for a 2010 camaro SS

Post by mikel »

please attach the info file :)
Mike Litsch
Holley Technical Sales Manager
Diablo Tech support by phone:
561-908-0040x4
M-F 8:00 AM to 5:00 PM EST
cavalry4life
Posts: 2
Joined: Tue Oct 07, 2014 12:06 pm

Re: can't register intune with my mac for a 2010 camaro SS

Post by cavalry4life »

really not sure if I'm doing it correctly
Attachments
info.xml
(2.21 KiB) Downloaded 735 times
User avatar
Vas@Diablosport
Posts: 1088
Joined: Tue Apr 15, 2008 9:17 am

Re: can't register intune with my mac for a 2010 camaro SS

Post by Vas@Diablosport »

here you go.
Attachments
registration.itf
(859 Bytes) Downloaded 736 times
No, i don't work here.
memakens
Posts: 2
Joined: Sun May 03, 2015 2:27 am

Re: can't register intune with my mac for a 2010 camaro SS

Post by memakens »

I have a mac and can not register my intune diablo sport. I have a 2015 mustang gt. I've also read tons of these forum pages and i can't figure out how to add my info itf on here. I'm not very computer literate. but please help, i would love to know i didn't waste my money on a tuner i can't even use
Attachments
info.xml
??? is this right? lmao i have no clue
(1.82 KiB) Downloaded 684 times
xistormx
Posts: 2
Joined: Thu Jun 18, 2015 2:23 am

Re: can't register intune with my mac for a 2010 camaro SS

Post by xistormx »

I hope I am doing this right. I attached the xml file. I just need the register file and the latest Chevy Camaro SS to drag and drop now. Thanks
Attachments
info.xml
(2.53 KiB) Downloaded 642 times
Post Reply